Liftutbildning i Stockholm

Med Liftutbildningen i Stockholm får du den kunskap som behövs om lagar, regler och hur man använder din lift på bästa och säkraste sätt.

Behöver du en Liftutbildning i Stockholm som finns i Järfälla, Danderyd, Täby, Nacka, Huddinge, Ekerö, Solna, Tyresö, Södertälje, Åkersberga, Norrtälje eller Sollentuna så kan du gå en grundutbildning eller repetitionskurs här.

Onlinekurs *

Saxlift

Rätt kompetens

Bomlift

ID06

Släpvagnslift

“Kunnig instruktör som hjälpte mig genom utbildningen”

Jonathan Bergman, Option Rock AB

”Bra med videoavsnitten från verkligheten. Smidigt och enkelt”

Emil Paulsson, Svensk Röranalys

* Liftutbildningen är Sveriges första godkända online-utbildning av Liftutbildningsrådet (LUR).

“Arbetsmiljöverket har krav på arbetsgivare att se till att de som använder en saxlift, bomlift eller släpvagnslift har rätt teoretiska och pratiska kunskaper för att använda sin mobila arbetsplattform på ett säkert sätt”

Liftkort till dig eller dina anställda i Stockholmsområdet.

Repetitionskurs (för de som behöver förnya sitt liftkort), ta kontakt med oss direkt. Enkelt smidigt och allt sker online. Pris: 1 650 kronor (exklusive moms) / utbildning.

När det gäller Grundkurs så samarbetar vi med våra återförsäljare i Stockholm. Vi tar fram ett upplägg som passar er. Teorin gör du via internet och praktiken/uppkörningen på plats hos er eller hos våra samarbetspartners.

Eller är det något annat du undrar över? Du är välkommen att höra av dig.

Få rätt kunskaper för din saxlift, bomlift eller släpvagnslift med liftutbildningen

Liftutbildningen ser till att du och dina anställda får den kunskap och kompetens som behövs för att använda din mobila arbetsplattform på ett rätt och säkert sätt.

Arbetar du som anställd med en saxlift, bomlift eller släpvagnslift så ska du som anställd även ha körtillstånd ifrån din arbetsgivare.

Liftutbildningen Stockholm är en onlinekurs

Arbetsgivaren är den som har ansvaret för att se till att de anställda får utbildning för den typ av lift som ska användas.

Är du verksam i norra Stockholm eller andra delar av Stockholm kan du gå Liftutbildning i Stockholm.

Liftutbildning Stockholm är en onlinekurs där du själv väljer när och vart du vill genomföra utbildningen. Repetitionskursen kan du göra helt online när du vill förnya ditt liftkort. Grundkursen görs i samarbete med en återförsäljare där du gör den teoretiska biten online och den praktiska biten på plats hos en samarbetspartner.

Efter att ha gjort Liftutbildning Stockholm har du de kunskaper som behövs för att välja rätt lift för din arbetsuppgift.

Påkörningsrisk eller vältrisk?

Innan arbete ska påbörjas med din lift ska man alltid göra en riskanalys där det framgår om det finns en påkörningsrisk eller vältrisk – isåfall är det viktigt att man använder ett korrekt och anpassat fallskydd för att vara säker under arbetets gång uppe i liften. I utbildningen går vi igenom hur och vad man bör tänka på vid en riskanalys. Behöver du gå en fallskyddsutbildning eller förnya din kort så kan du gå en fallskyddsutbildning online.

Bli certifierad att jobba med en mobil arbetsplattform

Liftutbildningen i Stockholm består av videoavsnitt med professionella instruktörer som har arbetat med liftutbildningar i många år och har lång erfarenhet. Utbildningen går igenom de lagar och krav som finns.

Du som går utbildningen behöver inga förkunskaper, efter godkänt utbildning kan du få ett plastkort eller registrering hos ID06.