Liftutbildning i Norrköping

Med Liftutbildningen i Norrköping får du den kunskap som behövs om lagar, regler och hur man använder din lift på bästa och säkraste sätt.

Oavsett vart i Norrköping du har din verksamhet eller jobbar så kan du gå en grundutbildning eller repetitionskurs här. Om det är Händelö, Herstadsberg, Loddby, Åby, Lindö, Ljunga, Marbystrand, Åselstad, Öbonäs, Kårtorp, Ensjön, Klockaretorpet, Vilbergen, Hadeby, Smedby, Edsund, Strandhugget.

Onlinekurs *

Saxlift

Rätt kompetens

Bomlift

ID06

Släpvagnslift

“Kunnig instruktör som hjälpte mig genom utbildningen”

Jonathan Bergman, Option Rock AB

”Bra med videoavsnitten från verkligheten. Smidigt och enkelt”

Emil Paulsson, Svensk Röranalys

* Liftutbildningen är Sveriges första godkända online-utbildning av Liftutbildningsrådet (LUR).

“Arbetsmiljöverket har krav på arbetsgivare att se till att de som använder en saxlift, bomlift eller släpvagnslift har rätt teoretiska och pratiska kunskaper för att använda sin mobila arbetsplattform på ett säkert sätt”

Beställ kursen här

Liftkort till dig eller dina anställda i Norrköpingsområdet.

Repetitionskurs (för de som behöver förnya sitt liftkort), ta kontakt med oss direkt. Enkelt smidigt och allt sker online. Pris: 1 650 kronor (exklusive moms) / utbildning.

När det gäller Grundkurs så samarbetar vi med våra återförsäljare i Stockholm. Vi tar fram ett upplägg som passar er. Teorin gör du online och praktiken på plats hos er eller hos våra samarbetspartners.

Om du har några frågor kring upplägget kan du ringa eller maila oss.

Få rätt kunskaper för din saxlift, bomlift eller släpvagnslift med liftutbildningen

Vi på Liftutbildningen ser till att du och dina anställda får den kunskap och kompetens som behövs för att använda din mobila arbetsplattform på ett rätt och säkert sätt.

Tänk på att arbetar du med en saxlift, bomlift eller släpvagnslift så ska även ha körtillstånd ifrån din arbetsgivare för den lift du ska använda.

Liftutbildningen Norrköping är en onlinekurs

Arbetsgivaren är den som har ansvaret för att se till att de anställda får utbildning för den typ av lift som ska användas.

Är du verksam i norra Norrköping eller andra delar av Norrköping kan du gå Liftutbildning i Norrköping.

Liftutbildning Norrköping är en onlinekurs där du själv väljer när och vart du vill genomföra utbildningen. Repetitionskursen kan du göra helt online när du vill förnya ditt liftkort. Grundkursen görs i samarbete med en samarbetspartner där du gör den teoretiska biten online och den praktiska biten på plats hos en samarbetspartnern.

När Liftutbildning Norrköping är genomförd har du de kunskaper som behövs för att välja rätt lift för din arbetsuppgift.

Påkörningsrisk eller vältrisk?

Innan arbete ska påbörjas med din lift ska man alltid göra en riskanalys där det framgår om det finns en påkörningsrisk eller vältrisk – isåfall är det viktigt att man använder ett korrekt och anpassat fallskydd för att vara säker under arbetets gång uppe i liften. I utbildningen går vi igenom hur och vad man bör tänka på vid en riskanalys. Behöver du gå en fallskyddsutbildning eller förnya din kort så kan du gå en fallskyddsutbildning online.

Bli certifierad att jobba med en mobil arbetsplattform

Liftutbildningen i Norrköping består av videoavsnitt med professionella instruktörer som har arbetat med liftutbildningar i många år och har lång erfarenhet. Utbildningen går igenom de lagar och krav som finns.

Du som går utbildningen behöver inga förkunskaper, efter godkänt utbildning kan du få ett plastkort eller registrering hos ID06.