Liftutbildning i Malmö

Med Liftutbildningen i Malmö får du den kunskap som behövs om lagar, regler och hur man använder din lift oavsett om det är en saxlift, bomlift eller släpvagnslift på säkraste och bästa sättet.

Om du har din verksamhet i Limhamn, Köpenhamn, Helsingborg, Lund, Svedala, Klippan, Veling, Trelleborg eller Falsterbo så kan du genomföra din grundutbildning eller repetitionskurs i Malmö.

Onlinekurs *

Saxlift

Rätt kompetens

Bomlift

ID06

Släpvagnslift

”Exemplariskt, allt det viktiga fanns med. Hög kvalitet. Lär sig bättre så här än i ett klassrum.”

Linus Kilman, Heda Security AB

“Grundläggande och bra, hela arbetslaget gick utbildningen. Det känns tryggt”

Jonas Sköld, Skölds Plåtslageri

* Liftutbildningen är Sveriges första godkända online-utbildning av Liftutbildningsrådet (LUR).

“Arbetsmiljöverket har krav på arbetsgivare att se till att de som använder en bomlift, saxlift eller släpvagnslift har rätt pratiska och teoretiska kunskaper för att använda sin lift på ett säkert sätt”

Liftkort till dig och dina anställda i Malmö eller omkring.

Repetitionskurs (för de som behöver förnya sitt liftkort), ta kontakt med oss direkt. Enkelt smidigt och allt sker online. Pris: 1 650 kronor (exklusive moms) / utbildning.

När det gäller Grundkurs så samarbetar vi med våra återförsäljare i Malmö. Vi tar fram ett upplägg som passar er. Teorin gör du via internet och praktiken/uppkörningen på plats hos er eller hos våra samarbetspartners.

Eller är det något annat du undrar över? Du är välkommen att höra av dig.

Få rätt kunskaper för din lift om det är saxlift, bomlift eller släpvagnslift med liftutbildningen

Hos Liftutbildningen får dina anställda den kunskap och kompetens som behövs för att använda liften på ett rätt och säkert sätt.

Om du är anställd och ska använda en saxlift, bomlift eller släpvagnslift så ska du ha körtillstånd ifrån din arbetsgivare.

Liftutbildningen Malmö är en onlinekurs

Arbetsgivaren är den som har ansvaret för att se till att de anställda får utbildning för den typ av lift som ska användas.

Oavsett vart du har din verksamhet kan du genomföra Liftutbildning i Malmö.

Liftutbildning Malmö är en onlinekurs där du själv väljer när och vart du vill genomföra utbildningen. Repetitionskursen kan du göra helt online när du vill förnya ditt liftkort och  grundkursen görs i samarbete med en återförsäljare där den teoretiska biten görs online samt den praktiska biten på plats hos en samarbetspartner.

Efter genomförd och godkänd Liftutbildning Malmö har du de kunskaper som behövs för att välja rätt lift för din arbetsuppgift.

Påkörningsrisk eller vältrisk?

Innan arbete ska påbörjas med din lift ska man alltid göra en riskanalys där det framgår om det finns en påkörningsrisk eller vältrisk – isåfall är det viktigt att man använder ett korrekt och anpassat fallskydd för att vara säker under arbetets gång uppe i liften. I utbildningen går vi igenom hur och vad man bör tänka på vid en riskanalys. Behöver du gå en fallskyddsutbildning eller förnya din kort så kan du gå en fallskyddsutbildning online.

Bli certifierad att jobba med en mobil arbetsplattform

Liftutbildningen i Malmö består av video med professionella instruktörer som har arbetat med liftutbildningar i många år som har lång erfarenhet. Vi kommer att gå igenom de lagar och krav som finns.

Du som går utbildningen behöver inga förkunskaper, efter godkänt utbildning kan du få ett plastkort eller registrering hos ID06.