Liftutbildning i Göteborg

Med Liftutbildningen i Göteborg får du den kunskap som behövs om lagar, regler och hur man använder din lift på bästa och säkraste sätt.

Onlinekurs *

Saxlift

Rätt kompetens

Bomlift

ID06

Släpvagnslift

”Exemplariskt, allt det viktiga fanns med. Hög kvalitet. Lär sig bättre så här än i ett klassrum.”

Linus Kilman, Heda Security AB

”Bra med videoavsnitten från verkligheten. Smidigt och enkelt”

Emil Paulsson, Svensk Röranalys

* Liftutbildningen är Sveriges första godkända online-utbildning av Liftutbildningsrådet (LUR).

“Arbetsmiljöverket har krav på arbetsgivare att se till att de som använder en saxlift, bomlift eller släpvagnslift har rätt teoretiska och pratiska kunskaper för att använda sin mobila arbetsplattform på ett säkert sätt”

Liftkort till dig eller dina anställda i Göteborgsområdet.

Repetitionskurs (för de som behöver förnya sitt liftkort), ta kontakt med oss direkt. Enkelt smidigt och allt sker online. Pris: 1 650 kronor (exklusive moms) / utbildning.

Behöver du en grundutbildning för Lift så hjälper Hajlift er med den praktiska delen, eller uppkörningen när det gäller Liftkortet. Du går enkelt liftutbildningens teoridel online därefter gör du uppkörnngen hos Hajlift som har stor expertis när det gäller liftar och utbildning på plats i Alingsås.

Få rätt kunskaper för din saxlift, bomlift eller släpvagnslift med liftutbildningen

Vi på Liftutbildningen ser till att du och dina anställda får den kunskap och kompetens som behövs för att använda din mobila arbetsplattform på ett rätt och säkert sätt.

Tänk på att arbetar du med en saxlift, bomlift eller släpvagnslift så ska även ha körtillstånd ifrån din arbetsgivare för den lift du ska använda.

Liftutbildningen Göteborg är en onlinekurs

Arbetsgivaren är den som har ansvaret för att se till att de anställda får utbildning för den typ av lift som ska användas.

Liftutbildningen kan du göra oavsett om ditt företag är verksamt i Trollhättan, Alingsås, Kungälv, Kungsbacka, Varberg, Borås i Mölndal eller Partille.

Liftutbildning Göteborg är en onlinekurs där du själv väljer när och vart du vill genomföra utbildningen. Repetitionskursen kan du göra helt online när du vill förnya ditt liftkort. Grundkursen görs i samarbete med en återförsäljare där du gör den teoretiska biten online och den praktiska biten på plats hos en samarbetspartner.

Efter genomförd Liftutbildning Göteborg har du de kunskaper som behövs för att se till att du har rätt lift för din arbetsuppgift.

Påkörningsrisk eller vältrisk?

Innan arbete ska påbörjas med din lift ska man alltid göra en riskanalys där det framgår om det finns en påkörningsrisk eller vältrisk – isåfall är det viktigt att man använder ett korrekt och anpassat fallskydd för att vara säker under arbetets gång uppe i liften. I utbildningen går vi igenom hur och vad man bör tänka på vid en riskanalys. Behöver du gå en fallskyddsutbildning eller förnya din kort så kan du gå en fallskyddsutbildning online.

Bli certifierad att jobba med en mobil arbetsplattform

Liftutbildningen i Göteborg består av korta videofilmer med instruktörer som har arbetat med liftutbildningar i många år som har lång erfarenhet. Utbildningen kommer att gå igenom de lagar och krav som finns.

Du behöver inga förkunskaper för att gå liftutbildning i Göteborg, efter godkänt utbildning kan du få ett plastkort eller registrering hos ID06.